Välkommen till Saluta Företagshälsa

SAMARBETA MED SALUTA FÖRETAGSHÄLSA

Så roligt att du har hittat till oss på Saluta Företagshälsa. Vi har bred erfarenhet av olika branscher och storlek på företag.

När vi börjar ett samarbetet med nya kunder börjar vi med att träffas, gärna på er arbetsplats för att se er verksamhet och få en uppfattning av era behov och önskemål

Att vara kund hos Saluta innebär att ni har tillgång till all vår kompetens (offert vid förfrågan), är välkomna att delta i olika träffar där vi berättar om nyheter och aktuella frågor kring arbetsmiljö etc, nyhetsbrev ca 4ggr/år samt årliga avstämningar. Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal och är lätta att komma i kontakt med då vi är en lokal och privat företagshälsa.

När ni anlitar oss för uppdrag offereras och faktureras detta separat.

En mindre årlig service- och tillgänglighets kostnad tillkommer och baseras på antal anställda.


Saluta är en kundorienterad och hälsofrämjande företagshälsa som värderar våra kunders önskemål och behov högt. Genom skräddarsydda upplägg kan vi möta olika verksamheters specifika behov. Salutas organisation och långsiktighet i kombination med ett hälsofrämjande perspektiv är styrkor och egenskaper som möjliggör ett nära kund samarbete med flexibla upplägg för bästa resultat.

FÖRSÄKRINGS KASSAN

Godkänd anordnare av företagshälsovård enligt Försäkringskassan

AFA

Godkänd anordnare av Arbetsmiljö-utbildningar enligt AFA

HLR-RÅDET

Utbildningar enligt Svenska HLR-rådets rktlinjer

CAPIO

Specialistkompetens vid röntgen, olika utredningar och intyg till försäkringsbolag

SPECSAVERS

Förmånligt avtal vid köp av terminal-glasögon

FÖRMÅNSBESKATTNING

Den 1 juli 2018 infördes att hälso- och sjukvård som betalas av arbetsgivaren är avdragsgill men ska förmånsbeskattas av arbetstagaren. Skattefrihet gäller fortfarande vid insatser som företagshälsovård, förebyggande behandling och rehabilitering.
Undantaget gäller också hälsoundersökningar som i huvudsak syftar till att göra det möjligt att förebygga och spåra sjukdom samt har en koppling till arbetsmiljön.

Då vi inom företagshälsovården alltid har en koppling till arbetsmiljön, även vid hälsoundersökning så är det som tidigare en skattefri förmån som är avdragsgill och inte behöver förmånsbeskattas av medarbetaren.